Těsto na pizzu! Jak je udělat opravdu dobré?

Těsto na pizzu z domácí pekárny

Nejde o nic složitého. Všechny potřebné ingredience vložíme do naší domácí pekárny. Jenom je třeba dbát na to, abychom je tam dávali ve stejném pořadí, v jakém je najdeme v našem seznamu.

Zvolíme cyklus pro zpracování těsta a zmáčkneme start.

Až program dojede, vytáhneme těsto z nádoby, a vložíme jej do předem dobře vymaštěné nádoby, kde z těsta vypracujeme kouli tak, aby vsáklo co nejvíce oleje ze stran nádoby.

Nyní už zbývá těsto jen nechat odpočinout, aby mohlo pořádně dojít. Přikryjeme proto nádobu s těstem a necháme je zhruba 30 minut odpočívat na spíše teplém místě.

A to je vše. Teď už můžete těsto jednoduše rozválet do požadovaného tvaru, a začít potírat omáčkou.





Slevy od Slevomatu