Těsto na pizzu! Jak je udělat opravdu dobré?

Newyorské těsto na pizzu

Ve větší míse rozmícháme ve vodě sůl a cukr. Přidáme mouku a olej, všechno asi minutu důkladně mícháme. Přidáme kvasnice, a hněteme těsto dalších asi 12 minut. Vytvoříme z těsta kouli, mísu přikryjeme utěrkou a dáme na teplé místo vykynout. Stačí asi 1 až 2 hodiny.

Nyní přichází na řadu to nejdůležitější. Připravený plech vysypeme kukuřičnou (!) moukou, která zajistí, že se těsto na žádném místě vůbec nepřichytí. Na takto vysypaný plech položíme už rozválené těsto, a ujistíme se zatřepáním s plechem, že těsto nikde nedrží.Nyní můžeme na povrch začít skládat ostatní přísady, které na naší pizze New York chceme mít.















Slevy od Slevomatu