Těsto na pizzu! Jak je udělat opravdu dobré?

Nekynuté těsto na pizzu

Nekynuté těsto je přece jen o něco méně náročné na přípravu, a navíc je dokonce podle lékařů i zdravější. Určitě také nemusíte mít strach, že by chutnalo jako nějak „ošizené“. Jde zkrátka akorát o o něco rychlejší způsob přípravy.

Jak tedy na něj? Do mísy nejprve dáme mouku a přidáme sůl, promícháme. Potom přidáme olej a také vodu. Vše začneme hníst, aby nám nakonec v míse zůstalo vytvarované těsto. Až se nám nebude lepit k okrajům mísy, tak poznáme, že už je hotové.

Připravíme si plech, a nejprve ho potřeme olejem. Teprve potom můžeme těsto začít rozprostírat na celou plochu plechu. Připravte se raději na to, že těsto se vám bude trošku „hýbat“. Nebojte se proto na něj pořádně zatlačit, abyste z něj dostali tvar, jaký potřebujete.

Ostatní už je jenom na vás. Těsto nyní můžeme potřít omáčkou z rajčat a začít na něj pokládat jednotlivé suroviny podle naší chuti.







Slevy od Slevomatu