Těsto na pizzu! Jak je udělat opravdu dobré?

Česnekové těsto na pizzu

Do dostatečně velké nádoby zaručující snadnou manipulaci postupně vložíme všechny zde vypsané ingredience.

Hnětením z nich začneme vypracovávat těsto. Pokračujeme do té doby, než nám vznikne kouleminced, těsta, která pěkně drží pohromadě, a nelepí se k okrajům mísy.

Je možné, že se vám bude zdát, že je třeba přidat trochu vody nebo mouky. Samozřejmě kdykoliv můžete přidat, naše udané množství ingrediencí je jen orientační.

Až se vám bude zdát, že těsto má pěknou pravidelnou strukturu, a netrhá se, přikryjte mísu utěrkou a nechtě těsto odpočinout. Úplně postačí nějakých 20 minut .

Těsto je nyní připravené k použití. Jenom ještě připomínáme, že jej nemusíte hned všechno zužitkovat! Klidně si jej pro pozdější použití můžete až na den uchovat v chladničce, nebo lze těsto rovnou zamrazit!



Slevy od Slevomatu